Visgilde Het Vishuys

Dalipassage 6
7811 DB Emmen
0591- 346396

Een goede vangst... voor uit en thuis

Als je onze winkel binnen stapt kan je links of rechts plaats nemen aan een van onze tafels en onder het genot van een drankje wordt je vis vers gebakken. Voor een goede vangst uit.. heb je hier altijd beet. Bekijk onze menukaart ( klik aan en scroll op de menukaart naar beneden)

Daarnaast is het eerste wat je opvalt de grote L-vorm vitrine. De vitrine weerspiegeld wie wij zijn en wat wij bieden. Vers, veelzijdig, eerlijk en gewoon. Heel gewoon bijzonder.

In onze vers vis vitrine ligt onder andere kabeljauw, zalm, schel, schol, dorade, tonijn, poon, en mosselen.  3x per week worden wij beleverd met verse vis.  Wil jij een vis die niet standaard in ons assortiment ligt? Bel voor 10.00uur je bestelling door dan hebben wij het de volgende dag voor je in huis. 

Gerookte vis, veelzijdig, geschikt voor bij maaltijden, lunch, in de soep of voor hapjes.  Bedenk het maar en je kan er wat mee. Gerookte zalm - warm en koud- , forel, paling en verschillende soorten makreel, maar ook de garnalen en rivierkreeftjes ontbreken hier niet. 

Huisgemaakte salades maken we  van tonijn, zalm, haring, krab en makreel en de vers bereide kant en klaar maaltijden zoals de alom bekende vislasagne, quiche en zalm-spinazie schotel maken het aanbod van een goede vangst voor thuis compleet. 

Zien we je snel (weer) ? 

 

 

 

 

 

Glutenvrije kibbeling en gebakken vis!

IEDERE VRIJDAG VAN
9.00 -11.00 UUR

Bakken wij speciaal voor jou gebakken vis en kibbeling helemaal glutenvrij.

En mocht je het te vroeg vinden voor een gebakken visje, je kunt de vis ook 's avonds thuis in de oven weer opwarmen. Eet smakelijk!

Glutenvrije kibbeling en gebakken vis!
Goudgeel gebakken

Goudgeel gebakken

Het is onze trots: de lekkerbek. Elke dag en elke bestelling opnieuw, maken we hem vers. Onze lekkerbek bestaat uit 100% kabeljauw. Het beslag maakt hem uniek, want die maken we zelf volgens geheim recept.

Daarnaast bakken wij iedere vrijdag van 9.00 tot 11.00 onze lekkerbekken en kibbelingen glutenvrij. OOk makkelijk om 's avonds thuis op te warmen.

Vers van het mes... en dat proeft u

Vers van het mes... en dat proeft u

Met liefde, kennis en passie wordt de haring dagelijks vers voor u schoongemaakt.

Maar hoe eet u de haring het liefst? Met een uitje en zuur of lekker tussen een zacht wit puntje...

Wat u voorkeur ook is, wij laten u genieten.

Mogen wij erbij zijn?

Mogen wij erbij zijn?

Wij houden wel van een feestje! U ook?

Geen stress van het uitzoeken van leuke hapjes om je gasten te verrassen. Geen tijdsdruk en stress van het doen van boodschappen en ook geen volle koelkast met restjes nadien. Gewoon genieten samen met je gasten, hoe leuk is dat.

En dat kan... Nodig ons uit en wij verzorgen de hapjes, vis- en salade schotel of bbq.

Visgilde Het Vishuys

Dalipassage 6
7811 DB Emmen
0591- 346396

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 10:00 - 18:30
woensdag 10:00 - 18:30
donderdag 10:00 - 20:00
vrijdag 09:00 - 18:30
zaterdag 10:00 - 18:00
zondag Gesloten